Aside

Theemaas Rotterdam, thee én koffie

Aangezien er hier in huis veel thee wordt gedronken, moet de thee voorraad ook eens in de zoveel tijd worden aangevuld. Sinds het zien van de uitzending van Keuringsdienst van Waarden over thee, kopen wij losse thee en geen zakjes meer. De thee hebben we nu in verschillende zaken gekocht, waaronder Dille & Kamille en Theemaas. Deze laatste wil ik jullie niet onthouden, omdat dit een thee speciaalzaak is.

Theemaas Rotterdam

De winkel is breed en diep. Als je binnen komt valt de wand met alle soorten thee en koffie meteen op. Oranje bussen voor de thee en groene bussen voor de koffie. Geweldig om te zien. Naast de koffie en thee die wordt verkocht kun je bij Theemaas ook terecht voor accessoires om een nog betere koffie en thee ervaring te hebben. Natuurlijk zijn er ook delicatessen te koop die goed bij de koffie en thee passen, denk hierbij aan speciale honing en chocolade.

Thee bij Theemaas Rotterdam

Eigenaar Bartho van Meggelen is keramiek verzamelaar en de winkel dient dan ook als galerie voor bekende en minder bekende keramisten uit binnen en buitenland. Eens in de zoveel tijd is de winkel ook dicht omdat Bartho dan naar een keramiekbeurs in het buitenland gaat. Naast keramiek verzamelaar is Bartho ook de koffiekenner. Nancy van der Elst is bij Theemaas de echte theekenner en kan je goed adviseren om een keuze te maken uit de ruim 180 soorten thee die zij verkopen.

Thee en koffielijst Theemaas Rotterdam

Wij hebben 2 thee soorten meegenomen; lovely lemon en lady grey. Zelf was ik te verkouden om goed te ruiken, maar volgens mijn vriendin ruiken ze heerlijk. Als de oude thee op is kunnen we de thee gaan proeven, ik ben benieuwd. Wil je thuis alvast oriënteren welke thee je wilt? Klik op bovenstaande foto voor een grote versie van de thee- en koffielijst.

Adres:

Theemaas
Karel Doormanstraat 469
3012 GH Rotterdam

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s