About

In het dagelijks leven ben ik te vinden in de gymzaal. Iedere week krijgen zo’n 750 kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar gymles van mij. Een super leuke baan waar je veel waardering voor krijgt van zowel de kinderen, de ouders en mijn collega’s. Naast het geven van de gymlessen vind ik het heerlijk om er in mijn vrije tijd op uit te trekken om lekker te eten, activiteiten te ondernemen en om te fotograferen.

De rede waarom ik ben gaan bloggen is mijn vriendin. Sinds zij is begonnen met het bloggen denk ik steeds met haar mee; is dit iets voor je blog, zal ik wat foto’s voor je maken, ga je nog een nieuwe blog schrijven? En toen stopte ze met bloggen… tijdelijk weliswaar. In die tijd dat ze is gestopt met bloggen waren er alweer zoveel leuke nieuwe dingen gebeurd dat ik zelf maar een blog ben begonnen. Ik denk nu voor mij zelf; is dit iets voor mijn blog, nog even een foto maken, gauw weer even een blog typen.

Ik in steekwoorden:
Θ man Θ 1.75m Θ relatie Θ Rotterdam Θ sportief Θ hardlopen Θ fotografie Θ kat Θ eten Θ taart Θ koken Θ gymleraar Θ webdesigner Θ leraar Θ snowboarden Θ skaten Θ genieten Θ B&B Θ Frankrijk Θ Scandinavië Θ koffie Θ zon Θ sneeuw Θ Coldplay Θ ontdekker Θ motorrijden Θ fietsen Θ

Wat vind jij nog bij mij passen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s